Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megnyílt a Sonepar legújabb üzleti webáruháza

2023. február 27. | támogatott cikk |  627 |

Megnyílt a Sonepar legújabb üzleti webáruháza

Az elmúlt években a Sonepar bizonyította, hogy képes sikeresen alkalmazkodni a kihívást jelentő körülményekhez. A vállalat felismerte, hogy fel kell gyorsítania a már megindult digitális átalakulást és nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a digitális kapcsolatok kialakítására.

Ennek első lépéseként létrehozták a DataLake-et, egy országokon átívelő, minden információra kiterjedő adathálózatot, majd a Digital Factory-t, a Sonepar óriás fejlesztői csoportját, amely ma már több mint 250 főt számlál. Az 1 millárd eurós beruházással elindult a Sonepar digitális átalakulása. 

A Sonepar csoport 40 országából Magyarország előkelő ötödikként vezetheti be a vállalat legújabb, legmodernebb üzleti webáruházát, a Sonepar Shop-ot.

Az elmúlt tíz hónapban a Digital Factory-val közösen fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy szolgáltatásaikat még magasabb szintre emeljék, és hogy a jövőben még színvonalasabb Digitális Megoldásokat tudjanak nyújtani a vevőiknek.

2023. február 15-én jelentős mérföldkőhöz érkezett a vállalat. Közel száz vevő jelenlétében sikeresen elindították legújabb platformukat, amely mostantól minden szerződött partner részére elérhető. 

A Soneparnál a megrendeléstől a pontos kiszállításig minden lehetséges csatornán keresztül egyetlen céllal szolgálják ki az ügyfeleiket: megkönnyíteni életüket és mindennapi működésüket.

...és hogy miben lépett szintet a Sonepar?

  • A Sonepar Shop bármilyen készülékről elérhető,
  • felhasználóbarát felület,
  • kibővített készletinformáció,
  • részletesebb termékadatlap,
  • intelligens keresőmotor.

megnézem

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →