Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ingyenes tervek a Kádár-kockák felújításához

Elindult az állami tervkatalógus-oldal

2021. március 22. | VL online |  18 670 |

Ingyenes tervek a Kádár-kockák felújításához

Korszerű családi házak kialakítására alkalmas részletes tervdokumentációk érhetők el díjmentesen a Nemzeti Mintaterv Katalógus új weboldalán 2021. március 19-től. Az online családiház-tervadatbázis az otthonteremtéshez nyújt segítséget.

93 családi ház terve között lehet böngészni a Nemzeti Mintaterv Katalógus új weboldalán, 2021. március 19-től ezek közel feléhez már elérhetőek a látványtervek, a metszetek és a részletes tervdokumentáció is. A Miniszterelnökség Építészeti, Építésügyi és Örökségvédelmi Helyettes Államtitkársága és a Lechner Tudásközpont által létrehozott, díjmentesen igénybe vehető, folyamatosan bővülő adatbázis az otthonteremtés kihívásaira nyújt megoldást a magyar családoknak.

mintatervkatalogus.hu oldalon elérhető Nemzeti Mintaterv Katalógusban két kategória között lehet böngészni: új épületek építése és kockaházak átalakítása. A változatos, magas építészeti minőséget és lakókomfortot biztosító, szakmailag elbírált, műszakilag ellenőrzött tervek közötti választást a tervekhez tartozó mennyiségek és építési költségek, valamint a különböző paraméterek szerinti szűrhetőség segítik. Többek között a szobák száma, az alapterület, a családtagok száma, a beépítési mód, a tetőforma és a telek lejtése szerint lehet keresni, a tervrajzok mellett pedig látványtervek segítenek az épületek elképzelésében. A mintatervek építési telekhez, illetve településképi arculathoz való adaptálására szükséges lesz építész közreműködését igénybe venni. Az építészeti és szakági tervek letöltésére felhasználási szerződés megkötését követően van lehetőség, mely a honlapon keresztül kitölthető.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpítőiparKádár-kockamintaterv

Kapcsolódó