Villanyszerelők Lapja

Kábel- és csőátvezető-rendszer talajvíz ellen

Ismerje meg a Roxtec UG-sorozatát!

| |  1509 | |

Kábel- és csőátvezető-rendszer talajvíz ellen

Nagy problémát jelent a talajvíz, mert rendkívül hosszú ideig fennálló támadás alá helyezi a kábel- és csőátvezetéseket.

A Roxtec International AB legújabb termékfejlesztése az UG átvezetőcsalád. A Roxtec UG talajvíz elleni védelemre szolgál. A Roxtec UG sorozat ellenáll a hosszantartó és alacsonynyomású víz támadásának, folyamatos tömítést biztosítva az átmenő kábelek, csövek és a falszerkezet között.

A Roxtec UG termékcsalád vagy 1 db cső vagy kábel (1. ábra RS UG), vagy háromerű erősáramú kábelek (2. ábra H3 UG) vagy akár több kisebb kábel (3. ábra R UG) átvezetésére is alkamas széles átmérőtartományban.

1. ábra: Roxtec RS UG
2. ábra: Roxtec H3 UG
3. ábra: Roxtec R UG

Az átvezetések akár fúrt lyukban akár KOS kirekesztő karmantyúban elhelyzethetők. A KOS kirekesztő karmantyú (4. ábra KOS) a zsaluzáskor elhelyzhető a falban, majd körbeönthető betonnal. Ellenáll a betonvibrálásnak, alakját megtartja. A KOS további előnye, hogy addig is biztonságos tőmítést ad talajvíz ellen, ameddig a kábelek átvezetése megtörténik a falon keresztül.

Roxtec KOS kirekesztő karmantyú

A Roxtec UG termékek mind az építés folyamán, mind az építés befelyezése után védelmet nyújtanak a talajvíz ellen. Tervezése és kivitelezése egyszerű, gyors, pontos és rendkívül rugalmas. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően költség- és időtakarékos.

Az alábbi videóban egy rövid bemutatót tekinthet meg a Roxtec UG termékeiről.


A Glob-Prot Kft.-t, mint a Roxtec termékek disztribútorát kérdéseikkel, észrevételeikkel az alábbi elérhetőségeken találják meg.

Elérhetőségek:

Tel: +36 (1) 339-8604
E-mail: globprot@globprot.hu
web: www.globprot.hu
facebook: www.facebook.com/globprot

Érdekel

Borítóképen a  Roxtec UG termékcsalád.