Villanyszerelők Lapja

Új fogyasztóvédelmi füzetek jelentek meg

| |  661 | |

Új fogyasztóvédelmi füzetek jelentek meg

Újabb két kiadvánnyal segíti a fogyasztók tájékoztatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. A füzetek a közműszolgáltatás ki- és visszakapcsolásának szabályairól, valamint a társasházak számára a közműszolgáltatásokról foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat.

A „Panasza van? Segítünk!” fogyasztóvédelmi kiadványsorozat célja, hogy tájékoztassa a fogyasztókat a legfontosabb fogyasztóvédelmi ügyekben, növelve a fogyasztók tudatosságát és megelőzve ezzel a vitás helyzeteket. A sorozat hetedik és nyolcadik füzete jelent meg a közelmúltban.

Az 7-es számú fogyasztóvédelmi füzet segít megismerni a tartozás miatti ki- és visszakapcsolás alapvető szabályait, valamint információt nyújt a lehetőségekről. A 8-as számú kiadvány pedig azok számára foglalja össze a legfontosabb, közművekkel kapcsolatos tudnivalókat, akik társasházakban, lakásszövetkezeti lakásokban élnek.

Annak érdekében, hogy a kiadványsorozat legújabb füzetei széles körben elérjék a fogyasztókat, a MEKH idén is országos sajtókampányt szervez a megyei kormányhivatalok közreműködésével.

Az új kiadványok letölthetők a MEKH oldaláról.