Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ipari és robbanásbiztos LED-es lámpatestek

A Glob-Prot Kft. legújabb termékvonala

2019. május 13. | támogatott cikk |  1028 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Ipari és robbanásbiztos LED-es lámpatestek

A Glob-Prot Kft. 2018 óta új üzletágat vett fel, ez pedig az ipari LED-es világitástechnika. Annak érdekében, hogy a cég a piacon töltött 18 év alatt szerzett jóhírét továbbra is megőrizze, gondosan és nagy körültekintéssel választotta ki beszállító partnereit.

A Glob-Prot Kft. lámpatestválasztékában  – a teljesség igénye nélkül – a következő fajtájú lámpatestek találhatók meg.

Moduláris lámpatestek (50 W, 80 W, 100 W modulokkal) a modulokból akár 1000 W teljesítményű lámpatest is összeállítható.

Fényvetők (80–1000 W teljesítménytartományban) választható színhőmérséklet, és fényszög, RB-s kivitelben is kaphatók.

Csarnokvilágítók (50–200 W teljesítménytartományban) függeszthető, belógatható, nagy fénypontmagasságnál is alkalmazható, RB-s kivitelben is kaphatók.

Raktári és irodai lámpatestek, vészvilágítók, irányjelzők (hagyományos fénycsöves lámpatestek kiváltására is alkalmas), RB-s kivitelben is kaphatók.

Részletekért keresse fel a Glob-Prot Kft. világítástechnikai honlapját, vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámokon.

+36 (1) 339-8604
+36 (1) 451-0396

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →