Villanyszerelők Lapja

Létezik teljesen biztonságos mérés?

| |  1263 | |

Létezik teljesen biztonságos mérés?

A kézi mérőműszerek piacán számos újítás jelent meg az elmúlt években, amelyek kifejezetten a biztonságos mérések érdekében történtek. Egy villanyszerelő, vagy ipari környezetben dolgozó szakember számára létfontosságúak az olyan hasznos kiegészítők, mint a Keysight távoli megoldása.

Mit kell tudni róla?

A Keysight újgenerációs, vezetéknélkül megoldásaival lehetővé válik, hogy még nagyobb hatótávolsággal, könnyen és gyorsan végezzen méréseket. Egy külön csatlakoztatható adapterrel (U1177A vagy U1117A típus), alakíthatja át a legtöbb Keysight kéziműszert egy vezetéknélküli, távoli mérések elvégzésére alkalmas megoldássá.

Így lehetővé válik a biztonságos mérés és megjelenítés, valamint a mérési eredmények naplózása kiterjesztett hatótávval akár 100 méteres távolságból (az U1115A kijelző segítségével). A felhasználóknak lehetőségük van több okos eszközön is (Windows PC vagy iOS/Android) naplózni és megfigyelni az adatokat.Az ipari környezetben, vagy nagy feszültség mellett végzett helyszíni tesztelés komoly kihívást jelenthet és rendkívül veszélyes. Ha csatlakoztatja a kézi műszeréhez a U1117A IR-Bluetooth adaptert és az U1115A távoli naplózó kijelzőt, akkor a vezeték nélküli hozzáférésnek köszönhetően nem szükséges 100 méternél közelebb mennie, így nagyobb biztonságban és kényelmesen tud ugyanolyan pontos méréseket végezni.

Miért jobb, mint a hasonló eszközök?

Mert nem kell egy teljesen új műszert megvásárolnia a távoli mérésekhez. Az adapterek mintegy 20 kéziműszerrel képesek kommunikálni a Keysight U1200 sorozatából. Ha még csak most tervezi a műszer vásárlást, érdemes befektetnie egy jó minőségű Keysight eszközbe, főleg, ha szükségünk van az adapterrel végezhető biztonságos mérésekre.

Ha kérdése van, vagy szeretne vásárolni, keressen minket - személyre szabott tanácsadással és magyar nyelvű oktatóanyagokkal segítjük a választást.

Computer Controls Hungary Kft.
info@ccontrols.hu
+36 1 339 5219

Méréstechnika