Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ingyenes multiméteres előadás

2016. július 5. | támogatott cikk |  2358 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Ingyenes multiméteres előadás

Hogyan válasszunk kézi digitális multimétert – online előadásunk segít eligazodni a különböző típusok között.

A kézi digitális multiméterekkel (DMM) a legkülönbözőbb területen találkozhatunk: elektromos eszközök telepítésénél, karbantartásánál valamint tesztelésnél és javításnál is.

A piacon beszerezhető eszközök hatalmas választéka megnehezíti a megfelelő eszközök kiválasztását. A gyártók egyre több funkciót integrálnak készülékeikbe, amire nem minden esetben van szükségünk.

A webinárium keretén belül a Computer Controls Hungary segít a megfelelő multiméter kiválasztásában:

  1. Elemezzük az eszközök főbb, kulcsfontosságú műszaki paramétereit és funkcióit: felbontás, digitek száma és pontosság
  2. Majd bemutatjuk a peciális funkciókat: Vsense, nagy impedanciás bemenet és “smart” ellenállás mérés
  3. A speciális funkciók szerepét alkalmazási példákon keresztül szemléltetjük

Időpont: 2016.07.08. 13:30-14:00

Regisztrációhoz kattintson ide.

A Computer Controls Hungary Kft.-ről

A Computer Controls csoport tagjaként elektronikai alkatrészek, beágyazott rendszerek, szoftverek, teszt -és mérőműszerek, valamint az ezekhez kapcsolódó megoldások nyújtása fő tevékenységünk. Rendszeresen szervezünk rendezvényeket, és folyamatosan tartunk a hazai piacon egyedülálló tanfolyamokat az érdeklődőknek. A Keysight kéziműszerek hivatalos forgalmazójaként célunk a minőségi, helyi támogatás biztosítása.

Elérhetőségeink:
+36 1 339 5219
info@ccontrols.hu
www.ccontrols.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →