Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Villanyszerelők Söre - vigyél haza egy rekesszel!

2016. április 15. | Fülöp Miklós |  20 905 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a Villanyszerelők Lapja azzal, hogy Facebook csoportunk követőinek száma elérte a 10 000-et. A nagyszerű alkalmat megragadva ünneplésre invitáljuk olvasóinkat - igyon a kollégákkal a Villanyszerelők Lapja egészség...

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a Villanyszerelők Lapja azzal, hogy Facebook csoportunk követőinek száma elérte a 10 000-et. A nagyszerű alkalmat megragadva ünneplésre invitáljuk olvasóinkat - igyon a kollégákkal a Villanyszerelők Lapja egészségére, a sört mi adjuk hozzá!

Villanyszerelők Söre (Szarvasi kézműves világos sör)

A közelmúltban készült el a Villanyszerelők Söre, amelyet a Szarvasi Sörmester készített el számunkra egy világos, prémium kézműves sör formájában, amely korlátozott darabszámban került gyártásra.

Mindazon olvasónk, aki megosztja a Facebook posztunkat és regisztrál a játékunkra, sorsoláson vesz részt. A szerencsés nyertes egy ládával vihet haza a Villanyszerelők Söréből.

A játék kezdete: 2016. április 15. 12 óra
A játék vége és a sorsolás időpontja: 2016. április 21. 12 óra

Igen, szeretnék részt venni a játékban!

Betöltés...

Feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a Villanyszerelők Lapja a havi hírlevelét részemre e-mailen megküldje.

A M-12/B Kft. a birtokába került adatokat bizalmasan, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (adatvédelmi törvény) előírásainak megfelelően kezeli.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →