Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Mi a pálya – pályaválasztó fesztivál

| |  2947 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Mi a pálya – pályaválasztó fesztivál

A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület megszervezi az első „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztivált, melynek elsődleges célja, hogy élmény alapú elven felszínre hozza a pályaválasztás előtt álló gyerekekben lévő érdeklődést a műszaki pálya iránt.

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület egyik alapcélja az elektrotechnikához kapcsolódó szakmák népszerűsítése. Ezen a területen évtizedek óta fejt ki erőfeszítéseket, de most egy egyedülálló alkalom és lehetőséggel áll nyilvánosság elé.

„Nagy kihívás számunkra egy ilyen rendezvény megszervezése, ugyanakkor nagyon szép feladat is, mert hiszünk abban, hogy szerepünk van a pályaválasztás előtt álló fiatalok életük egyik legnagyobb döntésének meghozatalában. Ha az ember időben talál rá arra, hogy igazából mi érdekli, értékes éveket nyerhet önmegvalósításához, kiteljesüléséhez. A rendezvényünkre közel 20 kiállító és 12 műszaki szakközépiskola jön el, és hoz magával olyan bemutatókat amelyek gyakorlati úton adnak a gyerekeknek élményeket. Igyekszünk őket felvillanyozni.” – áll a közleményükben

A rendezvény webfelülete: miapalya.mee.hu
Időpont: Október 19–20.
Hely: ELMŰ sporttelep. (1138 Budapest, Népfürdő u. 18-20.)

 

Szakmapolitika