Villanyszerelők Lapja

Összepattintható tömszelencék az OBO-tól

| |  1194 | |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A tömszelencék cseréjéhez, vagy utólagos felszereléséhez szükséges hosszadalmas kábelszerelés már a múlté - az OBO szétnyitható tömszelencéje lehetővé teszi a cserét folyamatos termelés mellett, annak megszakítása nélkül. Nincs szükség a kábelezés ...

A tömszelencék cseréjéhez, vagy utólagos felszereléséhez szükséges hosszadalmas kábelszerelés már a múlté - az OBO szétnyitható tömszelencéje lehetővé teszi a cserét folyamatos termelés mellett, annak megszakítása nélkül.

Nincs szükség a kábelezés ki- és bekötésére: a tömszelencékhez rendelhető szerelőkulcs segítségével a szétnyitható tömítőbetétek egyszerűen a kábelre rögzíthetők. Összepattintható ellenanyák egészítik ki a rendszert. Az M25x1,5 méretű csatlakozómenettel rendelkező tömszelencék a választható különböző tömítőbetéteknek köszönhetően 7-20 mm kábelátmérőhöz használhatók.

A szállítási programot a több furattal ellátott tömítőbetétek, illetve egy zárt, igény szerint fúrható kábeltömítés teszi teljessé.

A magas, IP67-es védelmi szint lehetővé teszi a tömszelence alkalmazását a legkeményebb körülmények között is.