Villanyszerelők Lapja

Napkollektorüzemet építenének Szarvason

| |  1483 | |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Napkollektorüzem épülhet Szarvason – erről a település kínai testvérvárosában, a több mint 5 milliós nagyvárosban, a Sanghajtól 140 kilométerre fekvő Wuxiban rendezett találkozón esett szó. Babák Mihály polgármester a konferenciáról lapunknak elmond...

Napkollektorüzem épülhet Szarvason – erről a település kínai testvérvárosában, a több mint 5 milliós nagyvárosban, a Sanghajtól 140 kilométerre fekvő Wuxiban rendezett találkozón esett szó.

Babák Mihály polgármester a konferenciáról lapunknak elmondta, egy kapcsolat akkor is hozhat gazdasági együttműködést, ha sok ezer kilométer választja el egymástól a szereplőket. A nemzetközi testvérvárosi fórumot a turizmus és az együttműködés jegyében tartották 24 ország 50 delegációja részvételével a napokban.

– A házigazdák gazdasági és kereskedelmi alfórumot is szerveztek, ahol felavatták a Wuxi-i APEC Üzleti Szövetséget. Az a cél, hogy a tagországok vállalatai ellátogassanak az APEC tagországokba, közösen tárják fel a nemzetközi piacot. Az avatón megbeszélést folytattak gazdasági, kereskedelmi projektekről, Wuxi testvérvárosairól, így a magyarról is.