Villanyszerelők Lapja

Új túlfeszültség-védelmi készülékek

| |  1254 | |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

További, elsősorban cserebetétes készülékekkel, bővült az erősáramú hálózatok SurgeGuard túlfeszültség-levezetők kínálata A a GE Industrial Solutions-nél. Az új készülékek cserebetétes típusok, nagy villámáram-levezetőképességgel, optikai állapotjelz...

További, elsősorban cserebetétes készülékekkel, bővült az erősáramú hálózatok SurgeGuard túlfeszültség-levezetők kínálata A a GE Industrial Solutions-nél. Az új készülékek cserebetétes típusok, nagy villámáram-levezetőképességgel, optikai állapotjelzéssel és megújult túlterhelés leválasztó belső védelemmel rendelkeznek, valamint távjelzéssel rendelkező kivitelben is kaphatók.

A kínálat lefedi a TNS, TNC, TT és IT hálózatokban való alkalmazást, épületvillamossági és ipari területen, továbbá napelemes rendszerek egyenáramú oldalának védelmére alkalmas 660 és 1000 V DC típusok is kaphatók.

A SurgeGuard túlfeszültség-védelem a GE Redline moduláris készülékek család tagja. További információk a kereskedelmi partnereknél és a magyarországi ügynökség, az Econovis Kft. munkatársainál kaphatók.